Chem-Dry čiščenje tekstilnih talnih oblog

Naša metoda čiščenja omogoči čiste in suhe preproge v 1-2 urah. Napredna in okolju prijazna tehnologija zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke.

Vroča karbonatna ekstrakcija Chem-Dry

 • Prednosti Chem-Dry pred ostalimi metodami? 
  Chem-Dry očisti preproge na popolnoma drugačen način v primerjavi z ostalimi metodami. Uporabljamo vročo karbonacijsko ekstrakcijo in netoksično, okolju prijazno čistilno raztopino, ki odstrani večino trdovratnih madežev. Majhni mehurčki dvignejo umazanijo na površino, kjer jo enostavno odstranimo. 
 • Kako pogosto bi morali čistiti tekstilne talne obloge?
  Neodvisne raziskave priporočajo čiščenje vsakih šest mesecev. Naše priporočilo je, da se čiščenje izvaja vsaj enkrat letno. Seveda je vse odvisno od frekvence uporabe in vrste umazanije na tekstilnih talnih oblogah. S čiščenjem Chem-Dry podaljšujemo življenjsko dobo tekstilnih talnih oblog.
 • Kako dolgo bo trajalo čiščenje?
  Trajanje čiščenja je odvisno od velikosti in oblike prostorov, pohištva in opreme. Na čas dela vpliva tudi stopnja onesnaženosti in količina madežev. Oceno časa trajanja dela zato podamo ob ogledu na lokaciji.
 • Kako hitro bodo preproge pohodne?
  Velika večina preprog je suhih v 1-2 uri, vendar je čas močno odvisen od tipa tekstilne talne obloge in količine umazanije pred čiščenjem.
 • Kakšna je razlika med madežem in umazanijo?
  Snov na preprogi ali oblazinjenju se šteje za madež, ko gre za globje razbarvanje vlaken. Medtem, ko je umazanija le površinska kontaminacija vlaken. 

Reference

V Sloveniji med zadovoljnimi naročniki čiščenja Chem-Dry najdemo ugledna podjetja, kot so Hotel Astoria Bled, Hotel Larix Kranjska Gora, Hotel Lovec Bled, Hotel Slon Ljubljana, Hotel Kompas Kranjska Gora, Austria Trend hotel, Hotel Delfin, Loterija Slovenije, Peti Element, AKA PCB Lesce, Lexpera d. o. o. Ljubljana, Grandvid Škofljica, Krim hotel Bled in številne druge.

Delovni čas

Ponedeljek - Petek: 8:30 - 16:00.

Vikend in prazniki: zaprto.


© Copyright 2018 Lombar d.o.o.